SOCIAL MEDIA

RABOTNO.MK СТАТИИ

Во февруари склучив партнерство со девојките од порталот rabotno.mk каде ќе можете да прочитате статии напишани од мене на разни теми врз кои е и базиран мојот блог The Lori Diaries.

Подолу имате можност да ги прочитате сите статии штом бидат поставени на rabotno.mk порталот 😉

Уживајте!


1. Топ 3 омилени дрогериски пудри на Ким Кардашијан Вест

2. 10 придобивки од користење сода бикарбона

3. Како правилно да користите Beauty Blender

4. Како да ги исчистите вашите четки за шминка

Post a Comment